Αγάπη για δημιουργία

εμείς
Το Τυπογραφείο ιδρύεται σε ένα υπόγειο στην Πάτρα από το Σάκη Παναγιωτόπουλο, το 1980. Με πρωταρχικό εφόδιο την αγάπη για τη δημιουργία και παρακολουθώντας την τεχνολογική εξέλιξη στο χώρο της τυπογραφίας, προχώρησε σταδιακά σε επενδύσεις και επεκτάθηκε σύντομα. Σήμερα το Τυπογραφείο εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Πάτρας, σε ένα χώρο 1.400 τ.μ., σύγχρονο και λειτουργικό. Οι εγκαταστάσεις του στεγάζουν έναν άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση των ανθρώπων του, εγγυάται ένα υψηλών απαιτήσεων αποτέλεσμα.
βραβεία
2012
EBGE Merit
The Seed – Nalyssa Green
Special Application, Packaging
2011
EBGE Award
The Garden Novels
Special Application, Packaging
εσείς
Η επικοινωνία με τους πελάτες και η εξυπηρέτησή τους αποτελούν προτεραιότητα για την εταιρεία, καθώς υπάρχει διαρκής άμεση επικοινωνία και δυνατότητα υποστήριξης μέσω διαδικτύου. Σε ασφαλή συσκευασία και με μεγάλη ταχύτητα, τα προϊόντα της εταιρείας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
οπτική επικοινωνία
Απαραίτητο συστατικό της επιτυχημένης οπτικής επικοινωνίας και διαφήμισης είναι η σωστή εκτύπωση. Η χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών και η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας πάνω στην εξέλιξη της τυπογραφίας, εξασφαλίζουν τη δημιουργία προϊόντων με εμπορική και αισθητική αξία σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
τέχνη και τεχνολογία
Στο Τυπογραφείο, η τέχνη συναντιέται με την τεχνολογία και δημιουργεί σύγχρονα προϊόντα εκτύπωσης υψηλής αισθητικής και άρτιας ποιότητας. Η έμφαση στο δημιουργικό μέρος της παραγωγικής διαδικασίας και η καλλιτεχνική προσέγγιση της κάθε δουλειάς χωριστά έχουν οδηγήσει σε συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες γραφικών τεχνών, εκδοτικούς οίκους και διαφημιστικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από εφημερίδες και περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας έως ένα υψηλών απαιτήσεων λεύκωμα, και από ένα απλό έντυπο προβολής και διαφήμισης έως μία ολοκληρωμένη πρόταση εταιρικής επικοινωνίας, το φάσμα εργασιών του Τυπογραφείου καλύπτει τις εκτυπωτικές ανάγκες κάθε επαγγελματικού και πολιτιστικού τομέα.
εξοπλισμός
Το Τυπογραφείο διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για άριστη ποιότητα εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας και συσκευασίας, μειώνοντας στο ελάχιστο τους χρόνους παράδοσης, και δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα επιλογής μικρού, μεσαίου ή μεγάλου τιράζ. Οι τετράχρωμες επίπεδες μηχανές εκτύπωσης τυπώνουν εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία και κάθε είδους εκτυπωτικό υλικό. Παράλληλα, το σύστημα ψηφιακής παραγωγής τσίγκων (CTP) επιτρέπει την επιλογή εκτύπωσης χωρίς φιλμ, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο και το κόστος παραγωγής.